Kennis is onze kracht, geworteld in ons DNA. Root streeft naar optimale ict-prestaties, voor onszelf en onze klanten. Daarom zoeken we verbinding met partners en klanten die ons uitdagen steeds beter te presteren. Op technisch en strategisch vlak. Dat is waar wij voor staan.

De rijke historie van Root gaat terug tot 1986; het internet stond nog in de kinderschoenen. In dat jaar plantte Kees Hendrikse (1958-2001) een zaadje dat zou uitgroeien tot één van de meest gewaardeerde hostingproviders van Twente.

Het toenmalige Echelon richtte zich vooral op de ondersteuning van GGZ-partijen, die vaak meerdere vestigingen hadden. Zo werden serverbeheer en ontwikkeling van datanetwerken als vanzelf deel van onze kernkwaliteiten. Sinds 1999 zetten we die ook in om klanten van het BTC-Twente en andere bedrijfslocaties te ontsluiten. Met een team van professionals groeide Echelon uit tot een specialist op het gebied van serverbeheer, hosting oplossingen en complexe digitale infrastructuren.


In september 2015 hebben wij onze naam veranderd: Echelon werd Root. Vanuit een stabiele basis en hernieuwde ambities werd een nieuwe koers uitgezet. Gebouwd op een fundering van kennis en service, met een verfrissende focus op performance. Root levert netwerkoplossingen op maat met managed services als toegevoegde waarde.

We omringen ons met ambitieuze klanten die de wil hebben samen met Root te groeien. Het zit in onze natuur om het hoogst haalbare na te streven. Op gebied van kennis, product en prestaties.

Neem contact met ons op