Podcast

Boost jouw startup!

27-02-2020

In deze podcast vertellen wij jou over de inhoudt van de "Root Startup Deal". Middels deze deal willen wij studenten, die in de beginfase zitten van hun startende onderneming omtrent applicatieontwikkeling, ondersteunen. Met onze jarenlange kennis en ervaring willen wij enerzijds deze studenten ondersteunen in het proces omtrent applicatieontwikkeling en anderzijds hen bewaken ten aanzien van de verschillende bottlenecks. Met het ontplooien van dit soort initiatieven hopen wij een bijdrage te leveren aan zowel startups als de regio Twente zelf!

Datacenters

29-01-2020

Het onderwerp van deze podcast gaat over datacenters. In deze podcast nemen wij jou mee over wat een datacenter precies is en wat het doel is van een datacenter. Met Peter Spekreijse aan het woord vertellen wij jou hoe een datacenter uiteenvalt in vier zaken: ruimte, stroom, koeling en toegang.

Hosting van bedrijfs kritische applicaties

30-12-2019

In deze podcast leert Root jou alle in- and outs over het hosten van bedrijfs kritische applicaties. Wat hosten überhaupt is en hoe Root deze bedrijfs kritische applicaties in de lucht houdt, worden in deze aflevering besproken. Root is een betrouwbare ICT-partner gespecaliseerd in hosting.