Performance betekent voor ons dat alle kwetsbare delen in uw organisatie voortdurend beschermd worden. Immers, geen enkel bedrijf zit te wachten op een systeem dat pas na een dag weer functioneert. U wilt absoluut niet op dusdanige wijze afhankelijk zijn van ICT. ICT moet juist de drijvende kracht zijn om de prestaties van uw bedrijf te borgen. Wij onderscheiden daarom vier vormen van Performance waarmee we uw organisatie gezond houden:

Techniek
Technische expertise over de ICT-infrastructuur is niet binnen elk bedrijf vanzelfsprekend. De kleinste technische aanpassingen kunnen echter een grote impact hebben. Root werkt graag met u aan de optimalisatie van uw managed services en netwerkoplossingen.

Organisatie
De ‘Business Performance’ van Root geeft u de ruimte uw bedrijfsdoelen na te jagen. Wij zorgen ervoor dat de techniek voor u werkt. Dit betekent onder andere een veilige dataopslag. Dat kan op verschillende manieren, afhankelijk van de hoeveelheid data en het budget dat u ervoor over heeft.

Mensen en teams
Medewerkers maken het bedrijf. Efficiëntie floreert in een stabiele werkomgeving. Root zorgt ervoor dat u zorgeloos en zonder oponthoud kunt werken. Zowel binnen als buiten uw kantoor.

Financiën
Besparen op uw ICT? Wij denken graag met u mee over besparingsmogelijkheden en investeringskansen. Winst is namelijk niet alleen het resultaat van lage kosten. Soms kan juist investeren heel veel opleveren. Door netwerkoplossingen op maat kunt u op verschillende fronten besparen en financieel efficiënter te werk gaan.

ICT als kracht inzetten en niet als medicijn?