• Auteur: Root
  • Datum: 2-11-2018

Fortinet is een totaalleverancier van netwerkbeveiligingsapparatuur. Van firewall tot IPS, Fortinet beschikt over de meest veilige en betrouwbare netwerkbeveiligingsapparatuur.

FortiGate

Een belangrijk product hiervan is het FortiGate security platform, dat ervoor zorgt dat het hele netwerk centraal te beheren is en daarnaast gedetailleerd wordt beveiligd. 

Fortinet is een van de meest innovatieve en best presterende beveiligingsstructuren voor netwerken. De producten en licenties die zij leveren bieden een uitstekende bescherming tegen mogelijk gevaar. Deze hoge mate van bescherming zorgt dat je kan doen waar je goed in bent: het continueren van jouw bedrijf zonder zorgen over de bescherming van jouw ICT omgeving.

De kwaliteit van FortiGate is één van de redenen voor de overstap. Daarnaast bieden zij hoogstaande trainingen en een goede support. Op deze manier kunnen wij zorgen dat onze medewerkers goed worden opgeleid om deze kennis op het gebied van netwerkbeveiliging in te zetten voor jouw ICT omgeving. 

Kortom een overstap waarmee wij de kwaliteit die wij al jaren bieden kunnen blijven garanderen.

Voor meer informatie omtrent de oplossing van FortiGate kan je contact opnemen met onze afdeling Sales

Neem contact op met
een van onze specialisten