• Auteur: Root
  • Datum: 29-01-2018

Root is HP Enterprise (HPE) Business Partner geworden. Hiermee zet Root een nieuwe stap in de professionalisering van de dienstverlening. Root beschikt met deze partnerstatus over de nodige kennis binnen het HP Enterprise Portfolio van Servers, Storage en Switching en voorziet klanten van goede adviezen op dit gebied.

De nummer één in Cloud-infrastructuren

HP Enterprise is wereldwijd de nummer één speler in Cloud-infrastructuren. Root bouwt om die reden veel van haar oplossingen met deze software. Ook op het gebied van networking en storage - belangrijke pijlers van Root - behoort HPE wereldwijd tot de top drie. Het is dan ook een strategische keuze om Business Partner van HPE te worden.

Het voordeel van special pricing 

Samen met HP leveren we de kennis en kunde van het hoogst mogelijke niveau. Wij hebben daarom ook toegang tot alle HPE-tools om complete Cloud-oplossingen voor u te bouwen. We maken ook gebruik van special pricing. Zo kunnen wij producten en diensten uit het HPE Portfolio nog scherper voor klanten aanbieden. Benieuwd welke voordelen dit specifiek voor uw organisatie oplevert? Neem even contact met ons op! 

Neem contact op met
een van onze specialisten