• Auteur: Root
  • Datum: 28-03-2019

Voor engineers, systeem- en/of functioneel beheerders die van mening zijn dat ICT de drijvende kracht moet zijn om de prestaties van bedrijven te borgen!

THEMA: BACKUP & RESTORE

Natuurlijk kan geen enkele organisatie het zich veroorloven om gedurende een bepaalde periode down te zijn, en geen enkele organisatie wil gegevens verliezen. 

  • In hoeverre ben jij je bewust van de tijd die nodig is om backups terug te plaatsen?
  • Wat is de impact van RPO en RTO op Backup en Restore, en hoe kun je hier efficiënter mee omgaan?

Rondom het thema Backup & Restore nodigen wij je graag uit om met
ons hierover van gedachten te wisselen en te kijken naar praktische
mogelijkheden en oplossingen.

WANNEER: Woensdag 8 mei 2019
Programma:

17.30 – Ontvangst

18.00 – Opening

18.05 – Voorstelrondje met inbreng eigen vraagstuk omtrent thema

18.30 – Pizza

19:15 – Discussie

20:15 – Borrel

21:00 – Einde

Kosten: gratis

Graag ontvangen wij uiterlijk maandag 6 mei je aanmelding zodat we rekening kunnen houden met het bakken van de pizza’s.


ROOT PIZZASESSIES

Wij delen een gezamenlijke interesse in technologie en de ontwikkelingen in onze branche. Met het organiseren van pizzasessies gaat het ons om het versterken van elkaars kennis, het delen van ervaringen en het verder uitdiepen van het vakgebied.

Met onze Pizzasessies willen wij een podium creëren om jouw vraagstuk of project te tonen m.b.t. het thema of met een groep vakgenoten de laatste trends te bespreken. Wil je sparren of uitgedaagd worden door vakgenoten? Het is allemaal mogelijk onder het genot van een pizza bij Root.

Voor de volgende Pizzasessie is er ruimte om een eigen thema aan te dragen. Daarmee kun je je verder verdiepen in actuele onderwerpen vanuit de praktijk naar eigen interesse.

 


Neem contact op met
een van onze specialisten