• Auteur: Root
  • Datum: 10-09-2019

Voor ondernemers, systeem- en/of functioneel beheerders, die van mening zijn dat ICT de drijvende kracht moet zijn om de prestaties van bedrijven te borgen!

THEMA: ISO27001 in de hosting

Root volgt het ISO27001 managementproces voor Informatiebeveiliging. De ISO-standaard geeft aan dat wij als leverancier onze processen in de keten op basis van Informatiebeveiliging geborgd hebben.

Een procesmatige audit zegt echter niets over de daadwerkelijke technische situatie bij een hostingbedrijf. Wil je daarom weten welke mogelijkheden je hebt om deze technische situatie wél te doorgronden? En hoe wij risico’s – die wij als onaanvaardbaar beschouwen – voorkomen/aanpakken?

Rondom het thema ‘ISO27001 in de hosting’ nodigen wij je graag uit om met ons hierover van gedachten te wisselen en te kijken naar praktische mogelijkheden en oplossingen.

WANNEER: Woensdag 30 oktober 2019
PROGRAMMA:

17.30 – Ontvangst

18.00 – Opening

18.05 – Voorstelrondje met inbreng eigen vraagstuk omtrent thema

18.30 – Pizza

19:15 – Discussie

20:15 – Borrel

21:00 – Einde

Kosten: gratis

Graag ontvangen wij uiterlijk maandag 28 oktober je aanmelding zodat we rekening kunnen houden met het bakken van de pizza’s.


ROOT PIZZASESSIES

Wij delen een gezamenlijke interesse in technologie en de ontwikkelingen in onze branche. Met het organiseren van pizzasessies gaat het ons om het versterken van elkaars kennis, het delen van ervaringen en het verder uitdiepen van het vakgebied.

Met onze Pizzasessies willen wij een podium creëren om jouw vraagstuk of project te tonen m.b.t. het thema of met een groep vakgenoten de laatste trends te bespreken. Wil je sparren of uitgedaagd worden door vakgenoten? Het is allemaal mogelijk onder het genot van een pizza bij Root.

Voor de volgende Pizzasessie is er ruimte om een eigen thema aan te dragen. Daarmee kun je je verder verdiepen in actuele onderwerpen vanuit de praktijk naar eigen interesse.

Neem contact op met
een van onze specialisten