• Auteur: Root
  • Datum: 9-01-2019

Voor engineers, systeem- en/of functioneel beheerders die van mening zijn dat ICT de drijvende kracht moet zijn om de prestaties van bedrijven te borgen!

Wij delen een gezamenlijke interesse in technologie en de ontwikkelingen in onze branche. Met het organiseren van pizzasessies gaat het ons om het versterken van elkaars kennis, het delen van ervaringen en het verder uitdiepen van het vakgebied.

Met onze Pizzasessies willen wij een podium creëren om jouw vraagstuk of project te tonen of met een groep vakgenoten de laatste trends te bespreken. Wil je sparren of uitgedaagd worden door vakgenoten die je mist binnen je eigen organisatie? Het is allemaal mogelijk onder het genot van een pizza bij Root.

Voor de volgende Pizzasessie is er ruimte om een eigen thema aan te dragen. Daarmee kun je je verder verdiepen in actuele onderwerpen vanuit de praktijk naar eigen interesse. 

Pizzasessie woensdag 30 januari 2019 

Thema: Beschikbaarheid

In een 24-uurswereld is het belangrijkste element dat de digitale economie continu draait en data beschikbaar is. 

Hoe kom ik van een beschikbaarheid van 99,9% naar 99,999%?

Rondom dit thema nodigen wij je graag uit om met ons hierover van gedachten te wisselen en te kijken naar praktische mogelijkheden en oplossingen.

Programma:

17.30 – Ontvangst

18.00 – Opening

18.05 – Voorstelrondje met inbreng eigen vraagstuk omtrent thema

18.30 – Pizza

19:15 – Discussie

20:15 – Borrel

21:00 – Einde

Kosten: gratisNeem contact op met
een van onze specialisten