Beheer is onze expertise. Root neemt geen genoegen met een regelmatig onbereikbare server. Wij zorgen er voor dat uw systemen elke minuut van het jaar beschikbaar zijn.

Door proactief te handelen grijpen we in voordat een server problemen ervaart. Dit door geregeld uw key-parameters te checken. Een probleemloos beheer zorgt ervoor dat u kunt blijven presteren. Bij Root draait alles om performance.

Vormen van beheer

Root biedt beheer in drie smaken: Updates only, Reactief Beheer en Pro-actief Beheer.

Updates only

Risicoloos updaten doet u met behulp van Root. Wij beoordelen en controleren uw updates en voeren ze uit wanneer dit gewenst is. Een probleem met uw server meldt u zelf bij ons en wij komen direct in actie.

Reactief beheer

Direct reactie wanneer u een storing ervaart? Kies dan voor reactief beheer. Wij zorgen ervoor dat de problematiek zo snel mogelijk wordt verholpen.

Pro-actief beheer

De storingen te slim af, dat is proactief beheer. Wij controleren meerdere keren per dag de parameters van uw systemen. Onregelmatigheden worden direct opgemerkt en verholpen. Kiest u voor proactief beheer, dan kiest u voor efficiëntie. Wij doen ons werk, zodat u dat ook kunt doen.

Neem contact met ons op