Kennis is onze kracht, geworteld in ons DNA. Root streeft naar optimale prestaties, voor onszelf en onze klanten. Daarom zoeken we verbinding met partners en klanten die ons uitdagen steeds beter te presteren. Op technisch en strategisch vlak. Dat is precies waar wij voor staan.

Root onderscheidt vier vormen van Performance: Technical, Business, People en Financial.

Technical Performance

Technische expertise is niet binnen elk bedrijf vanzelfsprekend. De kleinste technische aanpassingen kunnen echter een grote impact hebben. Root werkt graag met u aan de optimalisatie van uw managed services en netwerkoplossingen

Business Performance

Business Performance van Root geeft u de ruimte uw bedrijfsdoelen na te jagen. Wij zorgen ervoor dat de techniek voor u werkt. Voorkom dataverlies door storingen met Roots eigen TwinTwente concept.

People Performance

Medewerkers maken het bedrijf. Efficiëntie floreert in een stabiele werkomgeving. Root zorgt ervoor dat u zorgeloos en zonder oponthoud kunt werken. Zowel binnen als buiten uw kantoor.

Financial Performance

Besparen op uw IT? Dat kan, met Financial Performance van Root. Winst is niet alleen het resultaat van lage kosten. Soms kan investeren heel veel opleveren. Door netwerkoplossingen op maat kunt u op verschillende fronten besparen en financieel efficiënter te werk gaan.

Wilt u ook optimaal presteren? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

Neem contact met ons op