ICT die uw groei beschermt, dat is waar wij naar streven. Uw groei wordt pas optimaal beschermd als u digitaal voorop blijft lopen. Wij zijn gespecialiseerd in drie pijlers die de basis vormen voor een totaaloplossing:


ICT-beheer
Nooit meer omkijken naar updates, storingen en kwaliteitscontroles? Wij hebben drie vormen van ICT-beheer voor een optimale bescherming van uw groei. Lees meer.

Performance
Een systeem is nooit af en moet continu herzien en verbeterd worden. Wij bieden vier verschillende oplossingen, zodat u digitaal altijd voorop blijft lopen. Lees meer.

Hosting en internet
De juiste hosting en servers kiezen is afhankelijk van het type bedrijf. Wij hebben voor u betrouwbare oplossingen die passen bij de fase waarin uw organisatie zich bevindt. Lees meer.


Een totaaloplossing. Waarom eigenlijk?

Een goede ICT-infrastructuur is essentieel om de groei van uw bedrijf te borgen. Nog geen totaaloplossing of ontevreden over uw huidige ICT? Met onze totaaloplossing bent u de volgende vijf grote risico’s een stap voor:

Data Data is kwetsbaar, meer dan ooit. Van patiëntinformatie tot boekhoudgegevens: het ligt zo op straat. Wij bouwen voor u de muur die nodig is om gevoelige data te beschermen. Een goede bescherming bespaart u bovendien gezichtsverlies naar uw klanten en leveranciers.

Communicatie Stel: een Whatsapp-bericht of vertrouwelijke mail van een medewerker wordt ‘opgepikt’ en komt op straat te liggen. Wat doet u dan? En hoe voorkomt u dat? Wij zorgen ervoor dat de organisatie veilig kan communiceren. Onderling met collega’s en extern met leveranciers en klanten.  

Duurzaamheid Veel bedrijven raken verstrikt in omslachtige of halve ICT-oplossingen. Zonder dat ze het weten drukt dit de omzet. Benieuwd of uw ICT wel duurzaam is ingericht? We komen vrijblijvend langs om te kijken waar u onnodige kosten maakt.

Productie Medewerkers presteren het beste als ze in een ‘flow’ zitten. Om in die flow te komen en te blijven past een systeem dat intuïtief en overzichtelijk is. Wij zorgen ervoor dat de ICT naadloos aansluit op uw manier van werken. Want zonder flow minder werkplezier. En zonder werkplezier minder omzet.

Capaciteit Een tekort aan capaciteit is een grote irritatie binnen een organisatie. U ontvangt geen mails meer en grote bestanden moeten onverhoopt op een externe harde schijf. Dat kost tijd en geld. U wilt dus altijd de beschikking hebben over genoeg capaciteit. Daarnaast ontvangt u graag een seintje en verwacht u direct actie wanneer de capaciteit omhoog moet. Bij ons is uw capaciteit in goede handen. We hebben daarbij oog voor de kosten, zodat u nooit ‘over-investeert’.  

Neem contact met ons op