U weet dat hosting en internet de basis vormen voor een goed functionerende organisatie. Maar hoe kiest u nu de juiste omstandigheden voor een optimaal hosting- en internetklimaat? Er zijn vier oplossingen denkbaar:

Hosting door Root
U bent niet tevreden over uw huidige hosting en zoekt naar een efficiëntere oplossing? U kunt de hosting van uw server bij ons onderbrengen. Wij zorgen dan voor de beste omstandigheden, zodat uw data veilig is opgeslagen. Indien gewenst maken wij een dagelijkse back-up en analyseren regelmatig de prestaties. 

Dedicated server
Kiezen voor een dedicated server betekent dat u bij ons uw eigen server huurt. Het voordeel daarvan is dat u deze server niet hoeft te delen met anderen. U kunt er ook voor kiezen uw data op te laten slaan in twee servers. Wanneer één server een storing heeft, dan vangt de andere server de storing op. Uw data blijft zo altijd beschikbaar en veilig.

Virtuele server
Liever niet afhankelijk zijn van fysieke servers? Met een virtuele server is de kans op storingen nog minder. Bovendien is een herstart van een virtuele server betrouwbaarder dan bij een fysieke server. Een derde voordeel is dat virtuele servers minder energie verbruiken. Verder hebben virtuele servers geen afschrijving zoals dat bij fysieke servers wel het geval is. Kortom: een virtuele server is een bijzonder duurzame keuze!

Een nieuwe ICT-infrastructuur
Zit u te denken aan een volledige herziening van uw huidige ICT-infrastructuur? Onze Cisco-gecertificeerde ICT’ers helpen u bij het adviseren, leveren en beheren van LAN- en WAN-infrastructuren. Wij komen graag vrijblijvend langs om uw wensen en ambities door te nemen!