Security

Firewall

Ongemerkt doen hackers dagelijks vele pogingen uw netwerk te infiltreren. Een firewall geldt dan als een stevige voordeur. Ze controleren de toegang van het netwerkverkeer en beschermen de (virtuele) omgeving en applicaties tegen indringers en aanvallen. Afhankelijk van de instellingen wordt bepaald wat langs de firewall komt en wat wordt geblokkeerd. ROOT heeft altijd een firewall oplossing die bij u past.

Informatie aanvragen

De nieuwste firewalls behoren tot de derde generatie. Ze worden vaak omschreven als "next-generation". Ze combineren de kenmerken van stateful firewalls, zoals pakketfiltering, VPN-ondersteuning, netwerkbewaking en IP-mapping-functies, met diepere inspectie van de gefilterde inhoud. Bijvoorbeeld het aanpassen aan een detectiedatabase om potentieel schadelijk verkeer te identificeren.

Next-generation firewalls bieden organisaties applicatiecontrole, inbraakpreventie en geavanceerde zichtbaarheid in het hele netwerk. Ze blokkeren niet alleen malware, maar bevatten ook paden voor toekomstige updates, waardoor ze de flexibiliteit hebben om met het landschap mee te evolueren en het netwerk veilig te houden wanneer er nieuwe bedreigingen ontstaan.

Firewall oplossingen

ROOT biedt verschillende firewall oplossingen, afhankelijk van uw behoefte en wensen:

  • Fysieke firewall op locatie
  • Dedicated firewall in het datacenter
  • Softwarematige firewall
  • Firewall as a Service

Wij denken graag met u mee en adviseren u over de beste oplossing die bij uw organisatie en ambities past.