Security

Beheer

Onze taak is het bewaken van uw securitysysteem. Dat betekent dat we ervoor zorgen dat updates tijdig geïnstalleerd zijn. En gaat er iets kapot, dan repareren we het. Doet u zelf de monitoring, dan is uw telefoontje ons startsignaal. Verzorgen wij ook de monitoring, dan zijn we zelf alert op signalen om in actie te komen.

Informatie aanvragen

Monitoring

Laat u uw netwerksecurity monitoren, dan bent u met de monitoring van ROOT altijd up to date. Minor updates voegen we samen en voeren we –bijvoorbeeld- elke drie maanden in één keer uit. Major updates die bedrijfskritisch zijn, doen we direct, maar uiteraard op een geschikt moment, in overleg met u. Natuurlijk installeren we ook patches tijdig en vlot.

Bij ROOT zijn monitoring en beheer aan elkaar gekoppeld zodat we gelijk kunnen schakelen als we iets verdachts zien.

3 vormen van monitoring

U kunt bij ROOT kiezen uit drie vormen van monitoring: 8x5 monitoring, 24x7 monitoring en 24x7 proactieve monitoring. Neemt u bij ROOT een securitydienst af inclusief monitoring, dan zorgen wij dat veiligheid gegarandeerd is binnen de afgesproken uren.

  • Bij 8x5 monitoring monitoren we uw systeem 24 uur per dag en pakken we alarmeringssignalen op werkdagen op tussen 08.00-17.30 uur.
  • Bij 24x7 monitoring komen we bij een alarmering direct in beweging, dus ook wanneer de melding om 02.00 uur ’s nachts binnenkomt.
  • De derde vorm van monitoring is 24x7 proactieve monitoring. We bekijken dan proactief de grafieken van uw systeem om potentiële incidenten te voorkomen. Dat heeft zeker nut, want met enige regelmaat lezen we daaraan af dat er iets dreigt mis te gaan. We kijken dan niet alleen of uw applicatie werkt, maar ook naar zaken die daar invloed op hebben. Laat het geheugengebruik bijvoorbeeld een geheugenlek zien, dan lossen we dat op ruim voordat uw applicatie crasht.