Networking

WiFi as a Service (WaaS)

Internet is niet meer weg te denken. Het is vanzelfsprekend dat er overal internet en WiFi beschikbaar is. Als organisatie wilt u uw medewerkers en bezoekers een goed én veilig WiFi netwerk bieden, zodat zij overal makkelijk en snel bij hun informatie kunnen.

Voordelen WaaS

  • Veilig - Uw kantoornetwerk is te scheiden van een gastennetwerk
  • Betrouwbaar - Optimale dekking van uw WiFi netwerk door de hele organisatie
  • Schaalbaar - U kunt eenvoudig opschalen, groeit met uw behoefte mee
  • Transparant - U betaalt een vast bedrag per maand

IT-omgevingen worden steeds complexer, en uw netwerk moet hier goed op aansluiten. U wilt natuurlijk een goed presterend (draadloos) netwerk. ROOT biedt WiFi als een servicedienst aan, waarmee u beschikt over een snel, veilig en betrouwbaar draadloos netwerk. Het is een compleet beheerde WiFi dienst inclusief access points en ondersteuning, tegen een aantrekkelijk tarief per maand. En bovenal: u hoeft zelf niet meer te investeren in hardware. Wilt u toch liever gebruik maken van uw eigen access points, dan kan dat ook! Binnen het netwerk werken wij met hoogwaardige UniFi apparatuur. UniFi is marktleider op het gebied van draadloos netwerken.

Interesse naar de voordelen voor uw organisatie? Wij vertellen u graag meer over de beschikbare abonnementen en mogelijkheden.

Ontvang productsheet WaaS