Connectivity

Glasvezelverbindingen

Glasvezel is het beste medium voor een verbinding over een langere, niet inpandige, verbinding. Het combineert een zeer lage latency met enorme bandbreedtes. Met een glasvezel kan je de snelheden die je inpandig haalt ook op het WAN halen.

Informeer naar de mogelijkheden

ROOT levert glasvezelverbindingen in Enschede en omgeving. Onze klanten combineren deze verbindingen vaak met hosting in één van de Datacentra waar Root haar klanten onderbrengt. Glasvezelverbindingen zijn daarnaast ook uitermate geschikt voor een internetverbinding met een hoge capaciteit, denk aan 1 Gigabit of meer.

Op een enkele glasvezelverbinding kunnen door WDM technieken een flink aantal ‘gescheiden’ netwerken worden getransporteerd. Bijvoorbeeld een verbinding naar het internet, een verbinding naar de hosted omgeving in het datacenter, een verbinding naar de VoIP leverancier of eventueel een verbinding naar een partner waarmee u samenwerkt. Op het Kennispark Twente is ROOT in staat om u redundant op de glasvezel ring aan te sluiten, verbonden met verschillende datacentra. Redundant is bij ROOT ook echt redundant.

Wij informeren u graag over de mogelijkheden op uw locatie.