Connectivity

Glasvezel Kennispark Twente

We zijn meer online dan ooit tevoren. Daar hoort een dataverbinding bij die past bij uw wensen. Vergaderen, bellen, streamen, sharen, Cloud: de toepassingen zijn oneindig. Wij begrijpen uw groeiende behoefte aan meer snelheid, veiligheid en beschikbaarheid. Als ondernemer wilt u een betrouwbare oplossing die met u meegroeit naar de toekomst.

Informeer naar de mogelijkheden!

Met onze glasvezelverbindingen op het Kennispark bent u verzekerd van hoogwaardige en betrouwbare verbindingen. Wij garanderen zeer hoge beschikbaarheden. Onze glasvezelverbindingen bieden u zekerheid en schaalbaarheid.

De voordelen van ROOT glasvezel voor uw bedrijf:
  • Hoge snelheden leverbaar
  • Beschikbaarheid 99,9%
  • Geschikt voor meerdere diensten
  • Veilig en betrouwbaar
  • Snel leverbaar
  • Goed bereikbare servicedesk
  • Verbinding op maat
  • Ruime capaciteit voor remote access

Benieuwd naar de mogelijkheden van ROOT glasvezel op uw locatie? Neem contact met ons op! Onze specialisten bespreken graag met u de mogelijkheden die bij uw wensen aansluiten.

Wat is glasvezel?

Een glasvezel is een haarfijne vezel van glas waarbij licht wordt verstuurd om signalen betrouwbaar over grote afstanden te vervoeren. Het glasvezelnetwerk maakt gebruik van lichtsignalen die op een zeer snelle manier heen en weer worden verzonden. Hierdoor zijn upload- en download snelheden gelijk. Dit maakt bijvoorbeeld dat interactief internet als streaming in twee richtingen gebuikt kunnen worden.

Glasvezel combineert een zeer lage latency met enorme bandbreedtes. Glasvezelverbindingen zijn dan ook uitermate geschikt voor een internetverbinding met een hoge capaciteit, denk aan 1 Gigabit of meer.

Meerdere diensten

Over het glasvezelnetwerk van ROOT kunnen meerdere diensten worden geleverd, bijvoorbeeld internet, telefonie, netwerk, datastreaming, cloudoplossingen. U kunt per dienst aangeven wat de gewenste capaciteit of snelheid is. Het glasnetwerk van ROOT is verbonden met het datacenter in Enschede en is één van de knopingspunten. Vanuit het datacenter kunnen koppelingen naar andere datacentra worden gerealiseerd of koppelingen naar uw eigen virtuele omgeving in een datacenter.

Redundantie

Wij begrijpen hoe belangrijk de toegang tot uw applicaties en de beschikbaarheid van uw bedrijfsdata is. De uitval van internet kan tot enorme gevolgen voor uw bedrijf leiden. Redundantie biedt uitkomst. U kunt naast uw huidige verbinding, uw bedrijf ontsluiten met een glasvezelaansluiting van ROOT.

Op het Kennispark Twente zijn wij in staat om u redundant op de glasvezel ring aan te sluiten, verbonden met verschillende datacentra. Redundant is bij ROOT ook echt redundant.