Connectivity

DSL verbindingen

Sinds het breed beschikbaar komen van DSL verbinding voor het grote publiek heeft deze technologie een enorme ontwikkeling doorgemaakt. Waar rond de eeuwwisseling de snelheden rond de megabit lagen zijn nu snelheden tot tientallen megabits standaard.

Informeer naar de mogelijkheden

Voor elk type DSL verbinding geldt dat de afstand tot de centrale de bepalende factor is voor de snelheid die gehaald kan worden. Voor de meeste adressen in Nederland is DSL nog steeds een aantrekkelijke dienst die eenvoudig en betaalbare netwerk verbindingen mogelijk maakt. ROOT kan dit product aanleveren als een internetdienst maar ook kan de DSL verbinding deel uit maken van een IP-VPN. Een IP-VPN is een gesloten netwerk van een aantal locaties van bijvoorbeeld een zorg instelling. Op DSL verbindingen is het vaak mogelijk om een tweede verbinding te definiëren, die er bijvoorbeeld voor zorgt dat telefonie verkeer met voorrang wordt afgehandeld.

Neem vrijblijvend contact op met onze specialisten. Zij denken graag met u mee welke verbinding bij uw behoeftes passen en adviseren u hoe met DSL dienstverlening een betaalbaar en goed netwerk te realiseren.