ROOT Cloud

Selfservice

U wilt uw IT-omgeving naar een stabiel en betrouwbaar Cloud platform brengen, en zelf de touwtjes in handen houden. Met de OpenNebula oplossing maakt u gebruik van ons stabiele Cloud platform én bent u selfsupporting.

Informatie aanvragen

Voordelen Selfservice portal

  • High performance - het IaaS platform bestaat uit kwalitatief hoogwaardige hardware
  • Veiligheid - Onze DDoS bescherming is standaard inbegrepen bij onze Cloud hosting
  • Continuïteit - Back-up is standaard inbegrepen bij onze Cloud hosting
  • Pay per use - U betaald alleen wat u gebruikt
  • Selfservice - Volledig 'in control' over uw eigen omgeving

De Selfservice is een IaaS platform gebaseerd op VMware, de marktleider op het gebied van virtualisatie. U profiteert van de prestaties en betrouwbaarheid van een Cloudhosting die alle mogelijkheden biedt voor groei en flexibiliteit. Doordat wij geen RAM geheugen ‘overboeken’ blijven alle virtuele machines in de Cloud ook op piektijden optimaal presteren. ROOT levert haar diensten over 3 gecertificeerde datacenters in Nederland, welke zijn voorzien van alle noodzakelijke faciliteiten zoals stabiele omgevingscondities, beveiliging, inbraak en netspanningsuitval.

Bij onze Cloud hosting staat veiligheid en beschikbaarheid voorop. Zo is er standaard back-up en DDoS bescherming inbegrepen. Ook kunt u voor extra bescherming optioneel gebruik maken van onze Firewall as a Service dienst.

Selfservice

Met de OpenNebula oplossing bent u zelf 'in control'. U kunt eenvoudig zelf virtuele machines uitrollen, starten en beheren op basis van beschikbare templates. Selfservice bij ROOT betekent niet dat u er alleen voor staat. Mocht u toch ergens tegenaan lopen, dan is het contact met onze Engineers snel gelegd om u verder te helpen.

Pay per use

De OpenNebula Cloud is een flexibel model waarbij maandelijks betaald wordt voor het werkelijke verbruik van resources. U betaalt alleen voor de virtuele machines die actief zijn.

Benieuwd hoe de OpenNebula Cloud voor u kan werken? Neem contact op met onze specialisten, zij denken graag met u mee over de beste oplossing bij uw behoeftes.