Cloud

ROOT Cloud

Onze ROOT Cloud is een VMware Public Cloud oplossing en biedt een veilige en stabiele hosting voor bedrijven die willen profiteren van de prestaties en betrouwbaarheid van een Cloudhosting die alle mogelijkheden biedt voor groei en flexibiliteit. U betaalt alleen voor de resources (cpu, memory en disk) die u gebruikt terwijl naar behoefte bij- of afgeschaald kan worden.

Informatie aanvragen

De ROOT Cloud bestaat uitsluitend uit kwalitatief hoogwaardig hardware. Onze VMware gecertificeerde HP servers, glasvezel netwerk en VMware Tintri SSD SAN oplossing staan garant voor optimale prestaties. Doordat wij geen RAM geheugen ‘overboeken’ blijven alle vm’s in de ROOT Cloud ook op piektijden optimaal presteren.

Bij onze Cloud hosting staat veiligheid en beschikbaarheid voorop. Zo is er standaard back-up en DDoS bescherming inbegrepen. Ook kunt u voor extra bescherming optioneel gebruik maken van onze Firewall as a Service dienst.

Door het gebruik van meerdere datacenters kan ROOT redundante hosting en clusteroplossingen bieden die volledig aansluiten bij uw behoefte.

Of u nu kiest voor een oplossing in onze ROOT Cloud, Private Cloud of een Hybride oplossing, in alle gevallen kunt u gebruik maken van onze Security oplossingen. Daarnaast kunt u altijd een beroep doen op onze specialisten voor het ontwerpen, uitrollen en migreren van uw hostingomgeving.