Cloud

Containers

U wilt uw applicaties flexibeler, foutbestendiger en efficiënter maken. Snel functionaliteit toevoegen, fouten en bugs traceren en herstellen. Kortom, uw OTA-proces versnellen en makkelijker maken. Containerhosting is dé manier om dit te faciliteren.

Voordelen Containers

  • Efficiënter gebruik van de Cloudinfrastructuur
  • Te integreren in een bestaande development omgeving
  • Snel en automatisch ontwikkelen, testen en accepteren bij nieuwe versies
  • Eenvoudig opschalen door meerdere containers naast elkaar te plaatsen
  • Maak gebruik van Rolling upgrades

Het gebruik van containers wordt veelal ingezet om deployment te vergemakkelijken, software te standaardiseren en om development processen te vereenvoudigen.

U implementeert containerhosting in uw bestaande development stack. Het beperkt zich niet tot development, maar gaat tot aan uw productie omgeving. Wanneer een container eenmaal door alle testen en acceptaties is gekomen, plaats u de image 1 op 1 in productie. Het voordeel hiervan is dat de ontwikkelde code, sneller dan ooit tevoren, in productie uitgerold kan worden.

De ROOT Container as a Service (CaaS) dienst is een containerplatform waarmee u snel en eenvoudig nieuwe applicaties in containers kunt uitrollen. ROOT onderhoudt de resources van de hardware (vCPU/RAM/opslag), netwerk, hypervisor (VMware), operating system (OS) en het containerplatform volledig. Op het platform maken wij gebruik van de technieken Docker Swarm en Kubernetes.

Benieuwd hoe u deze oplossing optimaal kunt toepassen binnen uw organisatie? Neem contact op met onze specialisten, zij denken graag met u mee!

Ontvang productsheet Containers